Δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια από τον ήλιο

Net metering newΘα θέλατε να κάνετε μια ασφαλή επένδυση για τα επόμενα 25 χρόνια; Επενδύστε στην ενέργεια που μπορείτε να παράγετε καθημερινά από τον άφθονο ήλιο της χώρας μας! Με το πρόγραμμα του αυτοπαραγωγού (Net metering) εξασφαλίζετε την κάλυψη των καθημερινών ενεργειακών σας αναγκών δωρεάν από την ενέργεια που σας παρέχει ο ήλιος.

Οι λογαριασμοί της ΔΕΗ είναι ένα μεγάλο έξοδο για τα περισσότερα νοικοκυριά. Αφήνοντας τα φωτοβολταϊκά να παράγουν την ενέργεια που χρειαζόμαστε μπορούμε να εξοικονομούμε αυτά τα χρήματα και παράλληλα συμβάλλουμε στη βελτίωση του περιβάλλοντος καθώς η ενέργεια που παράγεται είναι καθαρή.

H ΖΕΙS χρησιμοποιεί εργαλεία και μεθόδους τελευταίας τεχνολογίας προκειμένου να σχεδιάσει και να εγκαταστήσει το δικό σας φωτοβολταϊκό σύστημα, προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες και επιτυγχάνοντας μέχρι και 100% εξοικονόμηση ενέργειας.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>