Ο πρώτος αυτοπαραγωγός από ΑΠΕ στην Ελλάδα

Κάθε μήνα αναφερόμαστε σε έναν από τους αρκετούς πλέον παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ, οι οποZEIS_Παραγωγός_του_Μήνα_Σεπτέμβριοςίοι αξιοποιούν την ενέργεια που τους παρέχει η φύση και συμβάλλουν στην βελτίωση του περιβάλλοντος.

Η Διεθνής Ακαδημία Κλασικής Ομοιοπαθητικής στην Αλόννησο είναι ο πρώτος αυτοπαραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα! Το φωτοβολταϊκό σύστημα ισχύος 10 kW τέθηκε σε λειτουργία επίσημα στις 15 Σεπτεμβρίου 2015 με την παρουσία των υπευθύνων του ΔΕΔΔΗΕ.

Η Διεθνής Ακαδημία Κλασικής Ομοιοπαθητικής καλύπτει μέρος των αναγκών του σε ηλεκτρική ενέργεια από τον ήλιο και εξυπηρετεί τις ανάγκες parking των επισκεπτών της Διεθνούς Ακαδημίας Κλασικής Ομοιοπαθητικής αποτρέποντας κάθε χρόνο την έκλυση 14 τόνων διοξειδίου του άνθρακα (CO2­) στην ατμόσφαιρα όσο δηλαδή θα απορροφούσαν 20 στρέμματα δάσους.

Το έργο αυτό σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την εταιρία ZEIS. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε ένα σύστημα που θα σας κάνει τον επόμενο αυτοπαραγωγό ηλεκτρικής ενέργειας από τον ήλιο!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>