Έναρξη κατάθεσης αιτήσεων για το Net Metering και για τη Μέση Τάση

ath_10_1Οι καταναλωτές που συνδέονται στο δίκτυο της Μέσης Τάσης μπορούν πλέον να ενταχθούν στο πρόγραμμα του Αυτοπαραγωγού (Net Metering). Η κατάθεση αιτήσεων ξεκινά από αύριο 30 Οκτωβρίου στις έδρες των Διευθύνσεων  Περιφερειών του ΔΕΔΔΗΕ.

Με το νέο πρόγραμμα αυτοπαραγωγής με ενεργειακό συμψηφισμό δίνεται πλέον η δυνατότητα και στους  καταναλωτές Μέσης Τάσης να εγκαταστήσουν φωτοβολταϊκό σύστημα, ώστε να παράγεται ηλεκτρική ενέργεια από τον ήλιο κι έτσι να  μειώνονται δραστικά οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματος. Τα φωτοβολταϊκά συστήματα των καταναλωτών Μέσης Τάσης μπορούν να έχουν ισχύ μέχρι 500 kW. Με την επιλογή ενός συστήματος net metering οι μεγάλοι καταναλωτές μπορούν να κάνουν μια ασφαλή επένδυση και να έχουν σταθερή εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων καλύπτοντας τις ανάγκες τους σε ηλεκτρικό ρεύμα από τον ήλιο!

Πως μπορείτε να συμμετέχετε:

– Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος net metering σε 3 βήματα για να σας στείλουμε μια μελέτη με το σύστημα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

– Αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία υλοποίησης του έργου (μελέτη, αδειοδότησης και εγκατάστασης) και σας παραδίδουμε ‘με το κλειδί στο χέρι’.

– Το εγκατεστημένο φωτοβολταϊκό σας σύστημα συνδέεται στο δίκτυο και είστε πλέον αυτοπαραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας.

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 229210 3002 και 229210 3003, στο e-mail: sales@zeis.gr ή επισκεφτείτε τη νέα μας ιστοσελίδα www.zeis.gr.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>