Η εταιρία ZEIS

Το 2006 μια ομάδα φιλόδοξων και συνειδητοποιημένων μηχανικών συγκεντρώθηκαν και ένωσαν τις γνώσεις, το μεράκι και τη φαντασία τους για να δημιουργήσουν καινοτομικές ενεργειακές λύσεις σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον και με σεβασμό στον κόσμο που συναναστρέφονται. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε η εταιρία μας, με ένα όνομα που την χαρακτηρίζει: ZEIS – Zone of Energy Innovative Systems. Με έδρα μας ένα νεοκλασικό κτίριο στο Λαύριο και με όρεξη για δουλειά, η εταιρία μας πασχίζει να σας προσφέρει ολοένα καλύτερη εξυπηρέτηση στους τομείς της παραγωγής και της εξοικονόμησης ενέργειας!

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στους ακόλουθους άξονες που διέπουν την πορεία της εταιρείας μας:

✓ Αξιοπιστία & Ειλικρίνεια

Σημαντικό ρόλο για μας παίζει ο άνθρωπος και η προσωπική ειλικρινής επαφή και γι’ αυτό λέμε πάντα τα πράγματα ακριβώς όπως είναι.

✓ Άριστη τεχνική κατάρτιση

Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στον σωστό τεχνικό σχεδιασμό κάθε συστήματος. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά με συνέπεια και ακρίβεια δίνοντας προσοχή στις ιδιαιτερότητες της.

✓ Τελευταία Τεχνολογία

Χρησιμοποιώντας υλικά τελευταίας γενιάς και πρωτοποριακές μεθόδους εμπνευσμένες από την προϋπηρεσία μας στο εξωτερικό, προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις.

✓ Οικονομικές Ποιοτικές Λύσεις

Πιστεύουμε στη σωστή ισορροπία ποιότητας και τιμής. Προσφέρουμε οικονομικά πακέτα για όλες τις οικονομικές δυνατότητες χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα.

blur pic installation